Gratis frakt på kjemi og filter ved bestilling over 1500,- betal trygt og enkelt med

Våre Tjenester

Vi tar på oss reparasjoner av de fleste typer spabad, swimspas og svømmebasseng. Vi tilbyr også service og vedlikeholdsavtaler; Disse kan skreddersys etter ønske og behov. Vi tar gjerne turen innom for vannbytte og justering av vannkjemi! Ta kontakt for mer informasjon om våre faste vedlikeholdsavtaler! Det kan være vanskelig å finne deler til gamle spabad; Vi oppgraderer og fornyer gamle spabad med nye og moderne kontrollsystem!

Montering

Har du kjøpt deg nytt spabad og trenger hjelp til montering og oppstart? Vi har avtale med flere av leverandørene i markedet og kan ordne alt for dere; Transport, montering og oppstart med opplæring. Trengs det tungt utstyr for å få badet på plass ordner vi kranbil, mobilkran eller helikopter!

Grunnarbeid

Vi kan hjelpe deg med grunnarbeidet og forberedelsene som trengs før montering av ditt spabad: Gravearbeid, støping av fundament, bygging av terrasse etc. Ta kontakt for en uforpliktende befaring!

Deler

Vi har gode avtaler med de beste leverandørene av deler, rekvisita og kjemikalier til spabad og svømmebasseng. Vi skaffer det meste! Ta en titt i vår nettbutikk, der finner du det meste av forbruksvarer!

Rabatten gjelder på rensemidler og tilbehør

Bli en del av PRO klubben
Få 10% på dine bestillinger i 2021.
Takk for din påmelding
noe gikk galt, vennligst prøv igjen